تبلیغات
شرکت مهندسی شهران سازه آفاق - ساختمان مسکونی Flexhouse در سوئیس+پلان
شرکت مهندسی شهران سازه آفاق
شرکت حقوقی طراحی و نظارت شهران سازه آفاق
مرتبه
تاریخ : دوشنبه 3 آبان 1395

 ساختمان مسکونی Flexhouse در سوئیس+پلان


Flexhouse-25-1150x771 (Copy).jpg





Flexhouse-20-1150x752 (Copy).jpg


Flexhouse-21-1150x813 (Copy).jpg




Flexhouse-22-1150x746 (Copy).jpg


Flexhouse-23-1150x753 (Copy).jpg


Flexhouse-24-1150x750 (Copy).jpg


Flexhouse-26-1150x736 (Copy).jpg


به گفته معمار پروژه ویژگی شاخص مجموعه، دارا بودن جداره و پوسته خارجی شیشه ای است ،که در میان روبانی سفید رنگ قرار گرفته است .این پروژه مسکونی که تحت نام Flexhouse می باشد ،در ماه می  سال 2016 در سوئیس توسط استودیو طراحی معماری Evolution Design طراحی و اجرا گردیده است . این بنا در 4 سطح و زیربنای 173 مترمربع همراه با ساختاری پلان باز و شامل ریز فضاهای نشیمن ، ناهارخوری ،آشپزخانه در سطح همکف و دو اتاق خواب و حمام در سطح یک ، یک استودیو به همراه 2 تراس در تراز دوم و فضای پارکیگ و سایر بخش های تاسیسات در تراز زیرزمین جانمایی و طراحی شده است .

 

 سایت پروژه که زمینی خالی و بایر بود ، توسط مدیر اجرایی Stefan Camenzind در اختیار تیم معماری Evolution Design ، قرار گرفت . سایت پروژه دارای منظر دریاچه Zurich می باشد ،که سبب ارزش بالای زمین شده است، اما طراحان با چالش هایی نیز روبرو هستند ،فرم مثلثی شکل زمین ،باریک بودن و فشردگی زمین و جانمایی در میان جاده و خط راه آهن.

 

به گفته طراح پروژه ، این طرح بسیارناپایدار بوده و دارای حرکت و پویایی بسیاری است .سایت پروژه در لبه خارجی روستا واقع شده است ،جایی که بنای پروژه دارای دید و منظر حومه و طبیعت بکر خواهد بود . خط راه آهن در پشت سایت ، به عنوان یک مرز دینامیک و مسیر و جاده دسترسی محلی و دریاچه در جبهه جلویی سایت واقع شده اند . وی می گوید : ” ما به دنبال خلق بنایی هستیم تا بازتاب و بازخوردی از این حرکت ها و پویایی باشد ” .

قوانین و مقررات ساخت بناها در سوئیس به شدت سخت بوده و در مورد این پروژه ، گاهی موضوع را به چالش می کشید . مدیر اجرایی Camenzind ، چنین بیان می کند : قوانین سختگیرانه بسیار در ارتباط با موضوع همجواری ها و ارتفاع بنا وجود دارد ،که می بایست به این اصول نیز پاسخ داده شود .

به اعتقاد طراح پروژه ، در این طرح افرادی که با وسایل حمل و نقل مختلف از کنار این بنا عبور می کنند ، به طور کامل حجم بنا را درک نموده و چشم انسان به راحتی بر روی نما حرکت می کند و حرکتی رو به بالا را القا می نماید . به جهت پوسته شیشه ای طرح ، فضاها دارای دید و منظر 180 درجه ای هستند . ایده سیالیت در حجم به طبع خود در فضاهای داخلی نیز تاثیر گذار بوده و سبب شکل گیری کنج هایی منحنی شکل گشته است .

به گفته طراح، خانه مسکونی Flexhouse دارای رویکردی نوآورانه و زیست محیطی می باشد . در زمینه زیست محیطی ، این پروژه مطابق با استاندارد های Minergie سوئیس بوده و کلیه تاسیسات زمین گرمایی ،نمای شیشه ای سه جداره ، پرده های خارجی برای کنترل بهینه گرما و نور خورشید و …. در طرح پیش بینی شده است.




طبقه بندی: اخبار معماری، 
برچسب ها: طراحی، پلان، ساختمان مسکونی، طراحی ناپایدار، سوئیس، Flexhouse، تیم معماری Evolution Design،
ارسال توسط مهدی علیزاده
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

قالب وبلاگ