شرکت مهندسی شهران سازه آفاق
شرکت حقوقی طراحی و نظارت شهران سازه آفاق
مرتبه
تاریخ : یکشنبه 20 فروردین 1396

 معماری جالب یک کلیسای کوچک در آفریقای جنوبی +عکس

bosjes_chapel_steyn_studio_architecture_south_africa_cultural_dezeen_2364_col_3 (Copy).jpg


حدود یک ساعت رانندگی در شمال غربی شهر کیپ تاون، )  Bosjes که قبلا مزرعه دره   Bosjesman نام داشت ) تا ماه بعدی برای عموم مردم بازگشایی خواهد شد، و این فرصت را به دوستداران طبیعت میدهد تا سفردرون مرزی از پایتخت شلوغ آفریقای جنوبی برای  سفری یک روزه  و آسان یا یک گریز آخر هفته آرام  داشته باشند.

این مزرعه در یک دره زیبای محصور توسط رشته کوه های Slanghoek و Waaihoek واقع شده  است، در تاکستان های Bosjes درختان انگور، زیتون، و هلو از یک خانواده یکسان از سال 1831  در حال رشد است ، و در حال حاضر پنج مهمانخانه بازسازی شده (با شروع در حدود 190 دلار در هر شب) در دسترس بازدید کنندگان خواهد بود.

بطور برجسته در یک مجاورت بسیار زیبا از آن کلیسایی است که بتازگی در این ملک ساخته شده است ، و برای مجالس عروسی و یا مراقبه ای ارام  مناسب است.
این کلیسای کوچک به نام Bosjes  در متراژی به مساحت ۲۰۰ متر مربع در آفریقای جنوبی توسط استودیوی معماری بریتانیایی Steyn،در لندن طراحی شده است. معمار کوئتزی استین از استودیو استین لندن یک پروفیل موج دار خلاقانه طراحی کرده است به این منظور که منحنی های سه گوشی های کنار شیروانی هلندی "holbol" سبک سنتی  آفریقای جنوبی را دوباره تصور کنید.

17126748_472053753126559_4407622415568338944_n (Copy).jpg

Bosjes-Chapel-designrulz-9 (Copy).jpg


پس از اتمام فرآیندطراحی، استودیوی معماری Steyn با همکاری شرکت معماری محلی به نام TV3 شروع به ساخت این کلیسای کوچک کرد. در طراحی کلیسای کوچک Bosjes از محیط پیرامون آن الهام گرفته شده است، بطوریکه انحناهای آن از رشته کوه های اطرافش شبیه سازی شده است و نیز ادای احترامی به فرم های تاریخی گذشته این سرزمین می باشد.

 نمای این کلیسا ترکیبی از پوسته ی بتنی سفید رنگ با شیشه می باشد. در دو طرف مسیر ورودی به کلیسای Bosjes دو استخر بزرگ تعبیه شده است که منعکس کننده ی تصویر کلیسا می باشد. طراحی داخلی این کلیسا برخلاف دیگر کلیساها، بسیار ساده و مینیمال می باشد.فضای خالی در جداره های خارجی بنا نیز توسط المان های سازه,تداعی کننده صلیب در کلیه بخش ها می باشد.فضای مرکزی در زیر پوسته سیال,دارای فرمی مستطیل شکل بوده و با توجه به پوسته شفاف خارجی همچون گلخانه عمل می کند. این فضا نمایی از تاکستان و  انبوهی از درختان انار را به رخ بازدید کنندگان می کشد.


bosjes-chapel-steyn-studio-caandesign-03-696x464 (Copy).jpg

bosjes-chapel-steyn-studio-caandesign-04-696x464 (Copy).jpg

bosjes-kapel-01 (Copy).jpg


bosjes-chapel-steyn-studio-caandesign-07-696x1044 (Copy).jpg

Canopy_chapel5 (Copy).jpg





طبقه بندی: اخبار معماری، 
برچسب ها: طراحی داخلی، معماری، معماری مدرن، سازه، کلیسا، آفریقای جنوبی، سبک مینیمال،
ارسال توسط مهدی علیزاده
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

قالب وبلاگ